Debat

Spiseforstyrrelse og selvskade hos unge-kurser for lærere

Er du fagperson og arbejder med børn og unge på en skole, institution eller sportsklub, og kunne du tænke dig mere viden om spiseforstyrrelser og selvskade hos unge? Så er LMS' Gå-hjem-kursus noget for dig!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Du har måske oplevet at stå med en ung, som du har mistanke til har en spiseforstyrrelse, og er i tvivl om hvordan du skal gribe det an? Eller måske frygter du for, at selvskade kan smitte andre børn. Hvornår er der tale om risikoadfærd, og hvordan griber man ind og hjælper dem videre.

Det og mange andre spørgsmål vil kursusrækken på 3 moduler berøre i en blanding af oplæg fra fagpersoner og øvelser. Derudover vil personlige fortællinger give et indblik i, hvordan det har været at leve med en spiseforstyrrelse eller selvskade, og hvordan de blev raske. 

Generel information for hele kursusrækken

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Varighed: Tre kursusgange á 2,5 times varighed. Vi anbefaler, at man følger hele kursusrækken, men det er ikke et krav- dog er første modul obligatorisk.

Datoer: 3. november, 11. november og 24. november

Tid: Kl. 14:30-17

Sted: Dronningens Tværgade 48, St.,1302 København K

Kursusrækkens målgruppe: Lærere, pædagoger, AKT, PPR, klubpersonale eller trænere i sportsklubber mf.

Kursusbevis: Ja, udstedes efter kurset

Forplejning: Te, kaffe, småkager og frugt

Pris: 549 kr. pr. person pr. kursusgang. 1499 kr. hvis man bestiller alle 3 moduler samtidig.

Tilmelding og detaljeret program: http://www.lmsnyt.dk/bestilforedrag/kurser/ 

For spørgsmål: Kontakt Kursus- og projektleder Nanna Quvang Hoffmeyer på 35200449 eller nq@spiseforstyrrelser.dk