Motion/bevægelse
0   508

Viborg-lærer kåret som Danmarks mest aktive og inspirerende lærer

Danmarks Idrætsforbund, DIF, har kåret Louise Møller Hansen fra Mønsted Skole som Danmarks mest aktive og inspirerende lærer. Hun inspirerer både elever, kollegaer og forældre til mere og bedre bevægelse i skoledagen, lyder begrundelsen.

Med prisen som Danmarks mest aktive og inspirerende lærer ønsker DIF at hylde de idrætslærere, som hver dag benytter sig af bevægelse i undervisning til at inspirere og skabe glæde. Tirsdag overrakte de prisen til lærer på Mønsted Skole i Viborg Kommune Louise Møller Hansen for den inspiration, hun er for både eleverne, kollegaer og forældre. 

Det var en overrasket Louise Møller Hansen, der modtog prisen:

"Jeg ryster helt i benene. Jeg havde slet ikke set den komme. Men det er også vigtigt for at sige, at det her er en pris til hele lærerteamet og skolen. Den her pris deler vi", siger hun og fortæller om sin undervisning:

"Jeg tager udgangspunkt i, hvordan eleverne har det på den enkelte dag, og hvor det er, de har brug for, for at få mest muligt ud af dagen. Og så sørger jeg for, at de prøver kræfter med mange forskellige former".

Artiklen fortsætter under banneret

Skoleleder: Indbegrebet af en ildsjæl

Kåringen foregik i skolens aula, hvor mere end 200 elever var samlet. Det er skoleleder på Mønsted Skole, Søren Borup, som har indstillet Louise Møller Hansen til prisen:

"Louise er indbegrebet af en ildsjæl, når det kommer til bevægelse. Hendes kærlighed til idræt smitter af på eleverne, kollegaerne og forældrene. Og så er hun enormt inkluderende og tager udgangspunkt i elevernes behov. Det er den, måde vi opnår den bedste læring", siger han.

DIF's næstformand Preben Staun holdt tale til kåringen:

"Louise og Mønsted Skole er et godt eksempel på, hvordan bevægelse i undervisningen bliver tænkt hele vejen rundt. Det er vigtigt, at det bliver prioriteret hos både lærere, skoler, i kommunen og i foreningerne".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.159 andre er allerede tilmeldt