Debat
1   251

Beklagelig fejl

Jeg er blevet gjort opmærksom på, at jeg i min mundtlige beretning på kongressen den 8. september lavede en fejl. Jeg sagde følgende:

I DR’s dokumentar ”Folkeskolen – forfra” bliver læreren Vivian præsenteret for professor Jens Rasmussens beskrivelse af læringsmålstyret undervisning i Undervisningsministeriets pjece. Vivians spontane reaktion siger alt: ”Det skriger til himlen”, udbryder hun spontant. Og til journalisten siger hun: ”Jeg har ikke nået noget af det endnu, og jeg når det heller ikke – det kan jeg lige så godt sige med det samme. Jeg synes jo, det er vigtigere, at jeg er forberedt, når jeg kommer ind til dem med den undervisning, jeg skal levere.

Artiklen fortsætter under banneret

Den pjece, som jeg havde i tankerne kan læses på dette link:

www.emu.dk/sites/default/files/L%C3%A6ringsm%C3%A5lstyret%20undervisning%20i%20folkeskolen_vejledning.pdf

Jens Rasmussens beskrivelse er ikke en del af pjecen men fremgår af en artikel ”Forsker om læringsmål” der ligeledes ligger på undervisningsministeriets hjemmeside under emnet Læringsmålstyret undervisningen:

www.uvm.dk/Uddannelser/Folkeskolen/Laering-og-laeringsmiljoe/Laeringsmaalstyret-undervisning/Forsker-om-laeringsmaalstyret-undervisning-og-laering

Jeg skal naturligvis beklage, at jeg var unøjagtig i min mundtlige beretning


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ