0   81

Vær kildekritisk og vind en iPod

Kan man bebrejde Danmark, at man handlede med Tyskland under besættelsen? Det er et af spørgsmålene i tre kildeopgaver, der er tilgængelige på danskhistorie.dk. Opgaverne er del i en konkurrence, der skal ruste elever fra 9. klasse til afgangsprøven i historie.

Man kan beskæftige sig med kvindebevægelsen, Danmarks handel med Tyskland eller bz-bevægelsen, og den bedste opgavebesvarelse bliver belønnet med en iPod Nano. Konkurrencen løber til 24. maj. Få mere information på www.danskhistorie.dk/aktiviteter/kildekonkurrence

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen