Debat
0   366

Hjælp til matematik er også på vej til ordklar

Ordklar fortætter vejen til at, flere og flere ordblinde kan få hjælp med matematik. Nu bliver det ikke kun dansk at ordklar sætter i fokus, nu bliver det også Matematik delen.

Der er rigtigt mange unge ordblinde som, har svært ved matematik delen og derfor har ordklar også kastet sig ud i at, kunne få flere ordblinde til at forstå matematikken.

I første omgang kaster ordklar sig over at, tilbyde videoer til de ordblinde, som har brug for matematik undervisning. Det er stadigvæk ikke fastlagt, hvornår matematik delen står klar, til at ordblinde vil kunne modtage matematik undervisning. Men der arbejdes hårdt på det. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.315 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.591 andre er allerede tilmeldt