Blog
0   428

Opstart i Lærernetværket - i gang igen

Abonner på nyt om It i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

150 deltagende lærere landet over er i år igen i gang i Lærernetværket for it i folkeskolens fag. Iderigdom og entusiasme prægede opstarten. Der er lagt op til endnu et spændende år!

Lad det være sagt med det samme.... Sikke en opstart!

Vi er i Lærernetværket grov imponerede over engagementet og gå på modet, her efter de første møder har været holdt i hele landet. Tvivler man på, om det bare er os projektledere, nationale fagkoordinatorer og tovholdere, der er lidt for overbegejstrede, er der her lidt bevismateriale, i form af videobrainstorms, der synliggør engagementet. De deltagerne lærere fra region vest (midt, syd og nord) deler det ord de efter mødet tog med sig ud af døren - bogstavelig talt:

Artiklen fortsætter under banneret

I det Sjællandske tog vi hele turen igennem Campus for at møde deltagerne!

Hvad blev der så talt om? Først og fremmest gik denne første gang, da først den formelle introduktion var overstået, med at de deltagende lærere brainstormede omkring deres praksis -  hvordan ser årsplanen ud, hvor giver det mening at bringe teknologier i spil og vigtigst hvorfor?

Som refleksionsredskab brugte deltagerne TPACK modellen til at komme lidt dybere i deres brainstorm, stilladseret af en arbejdsvideo fra de nationale fagkoordinatorer. Alle Lærernetværkets videoer befinder sig på vores youtubekanal (se understående HUB) skulle man være interesseret.

Det kom der rigtig mange spændende padlets ud af, vi viser her et par, og ville ønske vi kunne sakse hver og en ind, for de var gode. I stedet viser vi her det samlede overblik fra Hovedstaden og Sjælland - altså padlets fra region ØST, hvor alle deltagernes individuelle padlets er samlet på hver deres padlet. Padlet med padlet på!

http://da.padlet.com/laerernet/LNTK

http://da.padlet.com/laerernet/master1

Men I skal selvfølgelig ikke snydes helt for alle de gode ting, der var oppe i regions VESTs padlets, så vi har derfor lavet en stor wordle, som samler alle ord fra padletsne i regionen, så kan man få et indtryk af hvilke fagdidaktiske områder, og hvilke teknologier der kom i spil - og nej Google var ikke det eneste på programmet, selvom det ser sådan ud. Klik og zoom for deltaljer.

Senere udkommer der også voxpops fra opstartsmøderne i VEST, videoerne er stadig på 'youtubes klippebord', de kan bare det der med videoer i VEST.

Det var hermed en række snapse fra opstarten. Vi glæder os til lige om lidt at dykke dybere ned i praksis til de kommende møder i de producerende praksisfællesskaber, og vi skal nok holde jer orienterede.

Indtil da kan I evt. kigge med på vores Hub

www.lærernetværket.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.046 andre er allerede tilmeldt