Lærere laver hjemmesider

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

www.udearealer-jatak.dk - en protesthjemmeside om den manglende skolegårdsplads omkring den kommende Ørestad City Skole ved København.

www.minefugle1.dk - en hjemmeside fuld af smukke naturbilleder fra ind- og udland.

Dette er blot to eksempler på hjemmesider fra »Folkeskolen-listen«. På folkeskolen.dk kan lærere og klasser nemlig lave deres egen hjemmeside med fotoalbum, videoklip, sjove spil og mange andre funktioner. Folkeskolens Hjemmesideservice udbydes i samarbejde med 123hjemmeside. De første tre måneder er gratis, hvorefter man kan beslutte sig for, om hjemmesiden skal fortsætte for 159 kroner i kvartalet (derudover skal man naturligvis betale for eventuelt eget domænenavn).

Se hele listen og mulighederne for at lave for eksempel lejrskolehjemmesider, klassehjemmesider eller private hjemmesider på folkeskolen.dk under Din egen hjemmeside.