Internationalt lærersamarbejde

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 21.-25. september kan du komme på en international lærerkonference i Sønderborg i Asia-Europe Classroom Network. Målet er at styrke interkulturel udveksling mellem lærere og elever fra Europa og Asien.

»Udbyttet for eleverne er stort, og der er ikke penge eller rejser i det, andet end hvis man selv finder på noget«, fortæller lærer Helene Tind fra Herfølge Skole, som er en af arrangørerne. Forberedelserne er i fuld gang, og det er ret stort at skulle indkvartere 120 mennesker, stå for transporten og få koordineret alt.

»Det første år, jeg havde en klasse med, fandt eleverne ud af, at der ikke er store forskelle på, hvordan de selv og kineserne lever. Til gengæld har de et meget anderledes liv i Brunei. Det gav gode diskussioner på tværs af grænserne«, siger Helene Tind, som kan kontaktes på helenefinn@stofanet.dk

Læs mere på emu.dk/gsk/internationalt/samarbejde/asef