Debat

Dialog kræver to parter

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er ikke Østsjællands Lærerkreds' (kreds 62) politik at kommunikere med kredsens medlemmer via Folkeskolen. Men vi må gøre en undtagelse.

I nummer 18 udtrykker Sven Sonnenberg mistillid til kredsens evner til at forhandle lokalt samt (citat): 'Kreds 62 kunne end ikke forhandle min vinterferie på plads trods vejledning fra DLF centralt'.

Sven Sonnenberg har fået enslydende svar på sit problem: Først mundtligt fra kreds 62, dernæst et skriftligt svar fra DLF og endelig en udtømmende skriftlig redegørelse fra kreds 62.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

I samme læserbrev nævner Sven Sonnenberg, at kvalitet bygger på tillid og dialog. Kredsen har gentagne gange indbudt Sven Sonnenberg til møde angående 'vinterferieproblemet'. Hver gang er Sven Sonnenberg udeblevet.

En dialog kræver to parter.

På kredsstyrelsens vegne

Jan Mørkeby

kommunerepræsentant, Fakse