0   128

Sommer på Færøerne

Oplev Færøernes historie, kultur og natur. Vi introduceres for geografi, geologi, litteratur og billedkunst. Afrejse 10. juli.

Der venter mange oplevelser på de grønne øer. Vi besøger det færøske tingsted, Færøernes første realskole fra 1854 og øernes højeste bjerge. Vi gør holdt i bygder og besøger de karakteristiske kirker.

Vi skal til Gjogv, hvor vi besøger en af de mindste bygdeskoler. Vi afprøver vandrelærerens slid med at gå i fjeldene. Vi besøger Gøta og Klaksvig, og en aften får vi besøg af en færøsk kulturpersonlighed, der også har ernæret sig som lærer.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi sejler til Suderø, der geologisk adskiller sig fra de øvrige øer. Udflugt til Færøernes gamle kulturby Kirkebø, hvor vi besøger Nordens ældste beboede træhus, den gamle bispegård, og ser Mikines' altertavle i Mariekirken. I Torshavn besøger vi Nordens Hus og Kunstmuseet. For interesserede kan der vises kunstværker i kommuneskolen og arrangeres besøg på det berømmelige grafiske værksted. En introduktion til færøsk litteratur slutter med en vandring til de lokaliteter, der indgår i William Heinesens og Jørgen Frantz Jacobsens romaner.

Fakta om turen

Rejsen finder sted den 10.-14. juli. Pris per person i dobbeltværelse: 7.999 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 1.520 kroner. Afbestillingsforsikring: 470 kroner. Indkvartering på firestjernet hotel i Torshavns centrum.

Prisen inkluderer

Flyrejse Kastrup-Færøerne tur/retur. Skatter og afgifter. Ophold i dobbeltværelse, halvpension og udflugter (eksklusive entre). Dansk rejseleder.

Rejsen bestilles hos Risskov Travel Partner på telefon 70 22 66 00.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet