0   78

Gå med på Dragens Mur

11 dages uforglemmelig vandreferie på Den Kinesiske Mur med Folkeskolen og DaGama Travel. Overnatning i lokale landsbyer. Afrejse den 27. juni.

På vores vandretur vil vi fokusere på nogle af de mest interessante sektioner af muren, samtidig med at vi får en unik lejlighed til at bo sammen med de lokale landsbyfolk og bønder i afsidesliggende landsbyer. Vi begynder ved Huangyaguan-sektionen ved Den Kinesiske Mur, hvor vi vandrer på en af de mest uberørte ­strækninger og overnatter ved de østlige Qing-grave. Dagene på muren fortsætter med vandring og camping på nogle af murens smukkeste sektioner, der slynger sig op og ned langs stejle bjergrygge. Undervejs besøger vi små landsbyer, der er gemt væk i bjergene ved muren, hvor vi overnatter. Vi møder bønder, som byder os indenfor til en visit og god mad. Inden vi forlader Beijing, besøger vi til sidst nogle af byens største seværdigheder.

Vandreturene på nogle af disse mere spektakulære dele af Den Kinesiske Mur klassificeres som moderate til krævende. Strækningerne, der tilbagelægges, er kortere end ti kilometer om dagen, men der er adskillige stejle stigninger og høje stentrapper.

Artiklen fortsætter under banneret

Pris per person i delt dobbeltværelse: 10.990 kroner.

Tillæg for eneværelse: 1.190 kroner.

Med i prisen

Fly tur/retur med SAS. Al transport og alle udflugter i henhold til program. Trestjernet hotel i Beijing. På og ved muren benyttes to- og etstjernede simple, men gode hoteller og gæstgiverier. To af dagene camperer vi. Vi har vores egen kok med. Helpension. Alle skatter og afgifter.

Bestilling

DaGama Travel, telefon 36 38 00 00 eller info@dagama-travel.dk

Kode ved reservation: FOL-DRM01.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet