Uskolet
0   171

Digitale indfødte kræver strammere regler for tilstrømningen af digitale indvandrere

Det er blevet alt for attraktivt at være digital indvandrer. Det mener et stigende antal digitale indfødte, som nu kræver strammere regler på området.

»Mange af de digitale indvandrere har baggrunde, som er helt fremmede for vores digitale verden«, forklarer en digital indfødt. »Og de kan altså ikke bare forvente, at de uden videre kan hægte sig på og nyde godt af alle de samme privilegier som os andre. Hvis de for eksempel ønsker at få adgang til fri wifi og it-support, må vi stille krav til dem, der kan og vil«.

Står det til mange digitale indfødte, bør de fremmede, allerede inden de kommer ind i netværket, stoppes med firewalls og lignende sikkerhedsforanstaltninger. Andre mener, at de digitale indvandrere ofte ikke selv har valgt deres skæbne og derfor naturligvis bør hjælpes.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)