Debat

Mens vi venter på Vagn

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tiderne skifter, men Vagn Madsen fortsætter, som om intet var sket. I et debatindlæg »Halleluja« i Folkeskolen nummer 7 til min bagsmæk »Lær eller dø« i nummer 5 mener han, at mørkets kræfter har skabt den udelte skole, for han har aldrig kunnet finde ud af at undervisningsdifferentiere. At andre lærere har været i stand til det, er ham fuldstændig ligegyldigt. Og det kan heller ikke passe! For hvordan skulle andre lærere kunne være dygtigere end han, der jævnfør sine utallige læserbreve jo altid har vidst bedre, og som med sikkerhed burde være på et udvidet hold, hvis han havde været skoleelev i dag? Det ville jo betyde, at hans læserbreve havde spildt en masse læseres tid i masser af år. Absurd! Nonsens!

Vagn Madsen skal vide, at jeg selv betragter det som decideret taktløst og udemokratisk at skrive, som jeg netop har gjort. Selvfølgelig har man ret til at ytre sig frit uden at skulle nedgøres på denne måde. At jeg forfalder til det, skyldes udelukkende, at Madsen selv har svært ved dét med demokratisk takt og tone. I sit indlæg skriver han således så tåbeligt uvidende og nedsættende om lærere, der glæder sig over at være lærere, at jeg føler mig nødsaget til i det mindste at gøre opmærksom på, at jeg finder det tåbeligt uvidende, og at jeg gerne forklarer hvorfor, hvis der bliver plads i anden sammenhæng.

Forkortet af redaktionen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler