Lærer til lærer
0   464

Kursus i Håndværk og Design 5. og 6. august 2015

Workshop: Design i dialog med omgivelserne Vi arbejdede med et underemne: kontrast

Vi har været på et inspirerende kursus i Håndværk og Design på Skjern Håndværk og Design Efterskole, hvor vi har deltaget i to ud af tre workshops. På workshoppen i dag var emnet Design i dialog med omgivelserne, og temaet var kontrast i relation til stedet.

Vi fik en pose med forskellige garntyper i især turkis og orange, strikkepinde, sikkerhedsnåle og en stor hæklenål. Efter en tur på skolens område lod vi os inspirere af den stilrene og næsten for kedelige hovedindgang. Kontrasten var indgang kontra spærring og gråt (og kedeligt) kontra farverigt. Der var mange positive reaktioner, fordi vi påvirkede omgivelserne ved at tvinge folk til at gå en anden vej ud eller ind.

Artiklen fortsætter under banneret

I vores refleksioner over hvad vi tager med herfra er, at det er nemt kan overføres til skolen, fordi det giver plads til mange forskellige teknikker på mange niveauer. Man kan trække undervisningen udenfor og gruppearbejdet er i centrum. Det træner elevernes opmærksomhed på rummet omkring os.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.127 andre er allerede tilmeldt