Anders Jacobsen er ansat som særlig rådgiver for Ellen Trane Nørby.

Trane Nørby og Lunde Larsen har ansat spindoktorer

Så har både børne- og undervisningsminister Ellen Trane Nørby og uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen ansat deres særlige rådgivere. Valget er faldet på en Politiken-journalist og Nørbys valgkampskoordinator.

Publiceret Senest opdateret
Marie Hjortdal er ansat som særlig rådgiver for Esben Lunde Larsen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

28-årige Anders Jacobsen er blevet ansat som børne- og undervisningsminister Ellen Trane Nørbys faglige og politiske rådgiver. Han er uddannet cand.merc.(kom.) fra Copenhagen Business School og har arbejdet som politisk kommunikationsmedarbejder for Ellen Trane Nørby siden 2007. Han har hjulpet hende med politiske- og kommunikationsmæssige opgaver og været ansvarlig for at koordinere hendes valgkampagner i 2007, 2011 og 2015.

Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen har valgt 36-årige Marie Hjortdal som sin særlige rådgiver. Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005 og har de seneste ti år arbejdet for Politiken på blandt andet Christiansborgredaktionen og indlandsredaktionen, hvor hun har skrevet om videregående uddannelser.

Powered by Labrador CMS