Debat

Skolebibliotekarerne ligger, som de har redt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 3 skrev Jakob Mørk Larsen om den fuldstændig skændige og forfejlede beregning af timerne for skolebibliotekarerne. Det er beklageligvis ikke første gang, at DLF enten i uvidenhed eller koldt beregnende tager fra skolebibliotekarerne. Det er gjort før. Tænk bare på honorarernes bortskaffelse.

Jeg gik på pension i 1993, men har arbejdet på skolebiblioteksområdet i mere end 30 år.

For mange år siden stillede jeg i vores lokale skolebibliotekarforening forslag om, at vi skulle sørge for at sætte en skolebibliotekar ind i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Det ville tilføre foreningen en viden om biblioteksarbejdet, og samtidig kunne vi få indflydelse. Mit råd er: Gør alvor af det ved næste valg. Der er stemmer nok til at få en skolebibliotekar i DLF's hovedstyrelse.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Anders Bondos svar her på debatsiderne er ikke andet end udenomssnak.