Debat
1   163

År 2 og om 10 år.

Elevflugten fortsætter - endnu en gang sætter friskolerne rekord.

www.politiko.dk/nyheder/flere-foraeldre-vaelger-privatskolen-til-og-folkeskolen-fra"Det er ikke noget børneliv at være i voksenstyrede aktiviteter indtil klokken 14 hver dag,« siger Charlotte Birk Bruun, der er mor til Asta.""

Formanden for Dansk Friskoleforening, Peter Bendix Pedersen ...

Artiklen fortsætter under banneret

»Der er blevet rørt rundt i gryden, og der er ingen tvivl om, at der er nogle forældre, der ikke har tålmodighed til at vente på, at folkeskolereformen kommer til at virke. "Men hvorfor skulle reformen nogensinde komme til at virke? Er man virkelig så argumentresistent, at man ikke fatter, at vi forældre IKKE vil have vores børn deponeret i et 30/33/35 timers system?Et system der giver dem en voksens arbejdsdag? Hvordan kan man få sig selv til at tro, at børn på 5½ år, kan gå fra at være i børnehave, have korte dage og en masse andet og så gå i skole fra 8-14 5 dage om ugen? Hvad er det for et forfærdeligt børnesyn, man udsætter vores børn for? Eneste grund til mine børn er i Folkeskolen er manglende finansielle midler, ellers var mindst 2 af de 3 der, så de ikke skulle i Heldagsskolen. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ