Bornholm Kommune
0   213

Jette Boye er død

Tidligere lærer, tillidsrepræsentant, fællestillidsrepræsentant og næstformand i Bornholms Lærerforening Jette Boye er død, 66 år.

Tidligt blev Jette fagligt engageret og valgt til tillidsrepræsentant på sin skole, i 1989 valgt til kommunerepræsentant og kredsstyrelsesmedlem i Kreds 71. I perioden 2002-2013 var Jette valgt som næstformand.

Artiklen fortsætter under banneret

Gennem sit faglige arbejde har Jette i disse mange år sat stort præg på de lokale arbejds- og lønforhold for øens mange lærere og ansatte i folkeskolen.

Efter Jettes pensionering havde vi i kredsen fornøjelsen af Jettes selskab, idet hun var engageret i arbejdet med et jubilæumsskrift i anledning af den lokale lærerforenings 175-års jubilæum. Dette skrift udkommer september 2015.

Ingen var i tvivl om hendes engagement og interesse i samfundets udvikling.

Jette Boye efterlader sig sønnerne Mikkel og Anders, svigerdøtre og fire børnebørn. Vores tanker går til familien. Æret være Jettes minde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ