Debat

Tillykke, Bondo

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tillykke med de 50, Anders.

Vi var lidt skeptiske i begyndelsen. Kunne denne kritiker fra det sønderjyske tilføre DLF en tiltrængt fornyelse. Men det lykkedes. Anders Bondo har sat en ny faglig og uddannelsespolitisk kurs. Tro mod lærerne og lærerjobbet. Udfordrende i forhold til både organisationen, undervisningsministeren og kommunerne.

Du kan fejre de 50 år med god samvittighed. Som børne- og kulturchefer sætter vi pris på din evne til at netværke, forny og formidle. Vi er bestemt ikke altid enige, men der er i dag langt bedre dialog mellem alle folkeskolens parter.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Du er en sej løber, når vi tager turen rundt om Sorø sø på undervisningsministerens årlige Sorø-møder, og en skarp og vedholdende debattør om skolens indhold og organisation, som sidst på KL's skolerigsdag.

Du er en god repræsentant for lærerne, der stiller krav til professionen gennem DLF's professionsideal, kommer med nye forslag til læreruddannelsen og har skabt et gennembrud med den nye arbejdstidsaftale for lærere. Det er tiltrængt for en hårdt prøvet profession. Væk fra den proletarisering, som i perioder har været en fare for udviklingen.

Hvis du bliver ved sådan, vil du indskrive dig i rækken af større DLF-formænd ved siden af skikkelser som Stinus Nielsen og Jørgen Jensen. Held og lykke med dine mange projekter i DLF og de kommunalt ansattes forhandlingsfællesskab, KTO.