Blog
0   472

Skal vi lære sammen?

Abonner på nyt om Nationalt netværk af skoletjenester i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På museet i Holstebro har man fået en god idé. Hvad med dig – har du også én?

Den er go’ i Holstebro. I hvert fald har den lokale arkæolog sammen med kollegaer fra Aalborg og Haderslev fået en fantastisk idé. Kan arkæologi tiltænkes i naturfagenes Forenklede Fælles Mål? Spørgsmålet blev i sidste uge stillet til en folkeskolelærer og NTS-konsulent i forbindelse med en såkaldt studiegruppedag, som SkoletjenesteNetværk stod bag. Svaret var et højt og tydeligt JA - naturfagene er nærmest er skræddersyet til arbejde med arkæologi – og fristes man til at sige, aktualiseret i forhold til de naturvidenskabelige undersøgelser som for nylig ændrede Egtvedspigens livshistorie. Men, hvordan kan den gode ide blive ført ud i livet?

Her kommer en nyoprettet pulje fra SkoletjenesteNetværk i spil. Formålet med puljen er, at styrke brugen af kulturinstitutionernes læringsressourcer i skolernes undervisning. Og dette kan ske igennem lokale samarbejdsprojekter mellem skoler og kulturinstitutioner og kommunen. Til disse projekter kan der søges op til 60.000 kroner, og du kan læse meget mere om puljen på:  

Artiklen fortsætter under banneret

http://skoletjenestenetvaerk.dk/pulje-til-aaben-skole-samarbejde-mellem-skoler-kulturinstitutioner-og-kommuner/ 

Så drømmer du om dansk på det lokalhistoriske arkiv, matematik i zoologisk have, engelsk på naturskolen eller noget helt fjerde,så er det bare med at komme i gang. Du har idéen – vi har pengene – skal vi lære sammen? 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ