Anmeldelse Tysk
0   218

Ein dramatischer Urlaub / Auf gefährlichen Wegen

Ein dramatischer Urlaub / Auf gefährlichen Wegen

Fakta


Titel
Ein dramatischer Urlaub / Auf gefährlichen Wegen

Forfatter
Martina Gattermann

Pris
122,50 kroner

Sider
80/72

Serie
Labyrinth/Teen Readers

Type
Bog

Forlag
Alinea

Fantasi, magi, mystik, spænding og farlige oplevelser er væsentlige ingredienser i denne læseserie, hvor der fokuseres på elevernes opbygning af læsefærdigheden fra 8. klasse og fremefter.

Artiklen fortsætter under banneret

Bøgerne er bygget op, så eleverne motiveres og aktiveres, da de løbende bliver stillet over for forskellige valgmuligheder og dermed selv er med til at bestemme handlingsforløbet. Bøgerne indeholder 13 forskellige handlingsforløb, og hvert handlingsforløb er på omkring ni sider. Både drenge og piger er målgruppe.

Hvert handlingsforløb afsluttes med to opgaver. Den første opgave fokuserer på en kombination af indholdsforståelse, ordforråd og sprogrigtighed. Den anden opgave veksler mellem mundtlige og skriftlige aktiviteter, for eksempel udarbejdelse af interview, dialogskrivning, historieskrivning, skrive dagbog, skrive brev eller sms og tegne og skrive tekster til illustrationerne.

I bogen "Ein dramatischer Urlaub" møder læseren to drenge, der er på ferie ved Nordsøen. De går deres egne veje og kommer ud for mange spændende oplevelser. Hovedpersonerne i bogen "Auf gefährlichen Wegen" er den 15-årige Benjamin, der sammen med lillesøsteren oplever uhyggelige ting på et gammelt slot.

Da hver bog indeholder så mange forskellige handlingsforløb, er der mange pædagogiske muligheder, for eksempel med afsæt i informationskløfter, der skaber reelle behov for at formidle, lytte og forstå.

En ny, interessevækkende og anbefalelsesværdig tilgang til læsning af tekster.   


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.907 andre er allerede tilmeldt