Specialundervisning
0   405

Komiker med ADHD: Inklusion kan blive Danmarks store eksporteventyr

Livet havde nok set anderledes ud for komiker Anders Stjernholm, hvis skolen havde været bedre til at udnytte elevernes forskelligheder. Han har ADHD, og i skolen var det faglige ikke svært for ham, men der var ingen incitamenter for, at han skulle blive bedre, fortæller han i et tema om inklusion i bladet Skolebørn. Da Anders Stjernholm fik diagnosen ADHD som 26-årig, gik det op for ham, hvorfor han havde haft svært ved at koncentrere sig i skolen. Hvis skolen ser meget mere på den enkelte elevs talenter og måder at arbejde på, er Anders Stjernholm sikker på, at inklusion kan blive Danmarks store eksporteventyr.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.520 andre er allerede tilmeldt