Anmeldelse Idræt
0   782

Der skal være faglig kvalitet i boldspillet

Dette er bogen, der giver et samlet bud på, hvordan vi fastholder faglig kvalitet i idrætsundervisningen. Hvor idrætslæreren i mange år har samlet viden og teori til boldspilsundervisningen fra forskellige kilder, har man nu alt samlet i samme bog.

Boldspilsundervisning i skolen

Fakta


Titel
Boldspilsundervisning i skolen

Forfatter
Carsten Høy, Erik Juul, Lene B. Terp, Poul Ravn og Rune Reinsholm Methling

Pris
249,95

Sider
144

Forlag
Turbine Forlaget

”Boldspilsundervisning i skolen” viser, hvordan vi kan fastholde faglig kvalitet i idrætsundervisningen, således at der bliver fokus på undervisning og ikke kun på aktivitet. Bogen er velskrevet og præcis og med tydeligt og relevant indhold.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen er opbygget, så den er overskuelig for læseren, og indeholder alle de relevante områder, der giver undervisning kvalitet. Der arbejdes eksempelvis med didaktiske kerneområder, god anderledeshed, inklusion, køn, fairplay, differentiering, motivation og tekniske og taktiske begreber. Derudover præsenteres boldspilsfamilier, teambold og den dynamiske boldspilstrappe. Den dynamiske boldspilstrappe giver en tydelig forståelse for den progression, der skabes gennem arbejdet med boldspil i skolen, og giver idrætslæreren et godt redskab til at fastholde fagligt fokus. Fra motoriske grundbevægelser til det færdige spil.

Alle afsnit afsluttes med grundlæggende arbejdsspørgsmål og en god litteraturliste, der giver fine muligheder for at arbejde videre med faglig dybde.

Bogen kan læses som en samlet enhed, men kan også bruges som en faglig opslagsbog og bør være på biblioteket på alle skoler og læreruddannelser. Bogen kan varmt anbefales og kan fint læses og bruges af elever i 9. klasse, som skal arbejde med boldspil til den nye afgangsprøve i idræt.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.177 andre er allerede tilmeldt