Uskolet
0   232

#tussedelærere stadig mere populær end #piercedeskoleledere

Inspireret af succesen med #tussedelærere, hvor undervisere fra hele landet uploader billeder af deres tatoveringer, er en ny kampagne under hashtagget #piercedeskoleledere netop blevet iværksat.

»Vi har jo kunnet konstatere, at debatten om kropsudsmykninger i klasserummet har vist sig frugtbar«, fortæller den initiativtagende skoleleder.

»Og ligesom en tusset lærer åbenbart sagtens kan bevare sin autoritet og måske endda opnå større autenticitet, så er jeg overbevist om, at også vi skoleledere kan hente positive resultater ved at åbne lidt mere op og vise nogle af vores mere personlige sider«. Hashtagget #piercedeskoleledere har dog endnu ikke opnået samme popularitet som #tussedelærere.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ