Uskolet

#tussedelærere stadig mere populær end #piercedeskoleledere

Inspireret af succesen med #tussedelærere, hvor undervisere fra hele landet uploader billeder af deres tatoveringer, er en ny kampagne under hashtagget #piercedeskoleledere netop blevet iværksat.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Vi har jo kunnet konstatere, at debatten om kropsudsmykninger i klasserummet har vist sig frugtbar«, fortæller den initiativtagende skoleleder.

»Og ligesom en tusset lærer åbenbart sagtens kan bevare sin autoritet og måske endda opnå større autenticitet, så er jeg overbevist om, at også vi skoleledere kan hente positive resultater ved at åbne lidt mere op og vise nogle af vores mere personlige sider«. Hashtagget #piercedeskoleledere har dog endnu ikke opnået samme popularitet som #tussedelærere.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.