Debat
6   1103

Folkeskoleloven skal overholdes!

Forældre har krav på at deres børn får den undervisning, loven foreskriver!

Folkeskoleloven skal overholdes! Jeg hører jævnligt klager fra forældre, som ikke mener, at deres børn får den undervisning loven giver dem krav på. Hvis det virkelig er tilfældet, bør vi undersøge, hvorfor det er sådan. Jeg har stor forståelse for, at det er vanskeligt for skolerne at implementere så stor en reform, og at der kan være nogle indkøringsvanskeligheder. Men der er grænser for hvor længe indkøringsvanskeligheder må vare - vi må ikke tabe flere årgange på gulvet pga. indkøringsvanskeligheder. Hvis skolerne har vanskeligt ved at efterleve kravene i reformen, må undervisningsministeriet oprette eksemplariske forsøgsskoler med de bedst kvalificerede lærere, pædagoger og ledere og vise hvordan reformen implementeres i praksis.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks