Blog
0   422

Festdag i Lærernetværket

Abonner på nyt om It i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I dag er en god dag. Vi har i Lærernetværket fået officiel godkendelse til at fortsætte med Lærernetværket endnu et år.

Vi glæder os rigtig meget til det år. I det år håber vi på for alvor at vise, at det at tænke i fagfaglig netværksdannelse og videndeling i netværk er en kultur under udvikling, og som derfor vil vokse fra år til år.

Det er ingen hemmelighed, at Lærernetværkets første år på så mange måder har været udfordrende i et år præget af reformer.

Men alle de udfordringer er peanuts i forhold til, hvad vi tænker, at vores deltagende lærere har opnået i Lærernetværket: Ved udgangen af juni op imod 200 solide inspirationsmaterialer på Materialeplatformen tilgængelige for alle. Der sker kontinuerlig faglig udvikling i de producerende praksisfællesskaber. Lærerne deler og diskuterer deres fagfaglige og it didaktiske praksis inden for og uden for netværket, og lige om lidt har vi en stor af afsluttende konference, hvor vi har mulighed for at slå dørene op for alle interesserede (tilmeldingslink for sidste øjebliks interesserede her http://bit.ly/1H2rStf

Vi føler os derfor mere end klar til næste år! Alle de gode erfaringer stryger lige ind i konstruktiv videreudvikling af netværket.

Artiklen fortsætter under banneret

Lige nu er det muligt at tilmelde sig, både for nye, men også især garvede (dette års) deltagere som skulle have lyst til at fortsætte, på understående site i EMUen. Lad os lige slå fast, Lærernetværket er for alle, der har mod på at reflektere omkring fagfaglighed og it-didaktik i praksis - fra nørder til novicer.

På dette site kan I også finde yderligere materiale, flyers til jeres skole, nærmere beskrivelse af projektet samt relevante links.

Tilmeld jer her: http://www.emu.dk/it-l%25E6rernetv%25E6rket

Vel mødt. Vi glæder os allerede.

Lærernetværket


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.046 andre er allerede tilmeldt