Historie
0   741

På jagt efter madpakker og hemmelige nøgler

Mellemtrinselever i København kan gratis deltage i to historie- og idrætsorienteringsløb den 7. og 8. maj. De to løb hedder »Jagten på madpakken« og »Jagten på den hemmelige nøgle«, og eleverne skal undervejs i løbet løse historiske mysterier. Løbet i København er en del af Åben Skole-tilbuddene, men er også en del af et større Golden Days-arrangement på Sjælland, hvor 14 forskellige løb har udgangspunkt i kulturhistoriske perler.

På aabenskole.kk.dk er det muligt at læse mere om de to københavnske skoleløb, hvor det også er muligt at finde informationer om tid, sted og kapacitet, når man tilmelder sin klasse til løbet. Det er også muligt at læse mere om de 14 sjællandske familieløb på jagtengennemhistorien.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.380 andre er allerede tilmeldt

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.074 andre er allerede tilmeldt