Engelsk
0   593

Workshop for verdensmænd

Udvekslingsorganisationen AFS Interkultur tilbyder gratis foredrag og workshops om kulturmøder og interkulturel forståelse for elever i 7.-10. klasse. Meningen er at give eleverne ideer og værktøjer til at indgå i interkulturelle relationer i en globaliseret verden. Der er mulighed for at få besøg af danske og udenlandske udvekslingsstudenter, der fortæller om deres møde med andre kulturer - både den danske og i resten af verden.

Tilbuddet henvender sig primært til dansk-, fransk-, engelsk- og tyskundervisning samt samfundsfag. For yderligere informationer kan Pernille Elkjær kontaktes på telefon: 38 32 23 12 eller mail: pernille.elkjaer@afs.org

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.597 andre er allerede tilmeldt

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
876 andre er allerede tilmeldt