Læserrejser
0   2123

Vandre- og kulturrejse til Lille Tibet – 13 dage

14.-26. juli 2015. Forrevne klippelandskaber, farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder og hvidvaskede klostre.

Oplev Indiens magiske Himalayaregion til fods og verdensberømte Taj Mahal.

Denne enestående rejse byder på skønne vandreoplevelser i nogle af verdens mest spektakulære landskaber. Rejsen giver samtidig et spændende indblik i Indiens buddhistiske Himalayaregion, der står med det ene ben i det 21. århundrede og det andet i en ældgammel bjergkultur med åndetro og særegne skikke. Tempoet er let til moderat, og alle i almindelig god fysisk form kan være med. Vores bagage bliver fragtet af muldyr og jeeps under vandreturen.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi besøger Lille Tibet i den korte sommer, hvor landsbyerne summer af liv, og hvor vinterens snedækkede landskaber er forvandlet til saftige græsgange og nøgne klippesider. Vi kommer langt væk fra de gængse turistruter og vandrer gennem traditionelle bjerglandsbyer, over pas og gennem dybe dale. Undervejs besøges også en lokal bjergskole.

Vi slutter af i lavlandet med et besøg ved Taj Mahal.

■ Rejseleder:

Lise Kloch, antropolog og Indienkender. Lille gruppe: 10-18 personer.

■ Pris:

16.900 kroner per person i delt dobbeltværelse (enkeltværelsestillæg: 950 kroner).

■ Prisen inkluderer blandt andet:

Fly Danmark-Indien tur/retur, helpension, alle udflugter ifølge program, indkvartering på gode hoteller og teltcamps, bidrag til Rejsegarantifonden.

■ Tilmelding og info:

www.karavanerejser.dk - telefon 40 62 83 47 - info@karavanerejser.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ