Se tv-interview om medier i undervisningen

Få inspiration til, hvordan du kan bruge visuelle medier i din danskundervisning, i et tv-interview med lærer Nicolaj Fessel. Han har stor erfaring med, hvordan man kan bruge telefon og computer didaktisk og pædagogisk.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mobiltelefonen har fået en helt ny betydning i elevernes liv. Og computeren. Så det må dansklærerne vel også tage sig af i skolen? Det gør i hvert fald Nicolaj Fessel, der er lærer på Tre Falke Skolen på Frederiksberg.

I tv-interviewet nedenfor fortæller han blandt andet om, hvordan man kan lære eleverne kildekritik i forhold til de nye medier, og hvordan man kan undervise dem i at bruge de forskellige medier via at lade dem selv producere lyd og billeder selv.

Spørg om Læsning på dk4

Interviewet med Nicolaj Fessel har været bragt i tv-programmet "Spørg om Læsning" på kanalen dk4.

"Spørg om Læsning" er en udsendelsesrække, der bliver tilrettelagt af Nationalt Videncenter for Læsning. Forskere og andre fagfolk svarer på spørgsmål om læsning, skrivning og sprog.