Debat
0   191

Stor betydning for arbejdsmiljøet

Danmarks Lærerforenings tillidsmænd i Vestsjællands Lærerkreds, kreds 53, ser med stor alvor på voldssagen på Ruds-Vedby Skole. Vi er af den opfattelse, at der her er tale om en principiel sag, hvis afgørelse har stor betydning for lærernes arbejdsmiljø.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi står uforstående over for kommunalbestyrelsen i Dianalunds beslutninger, der med et pennestrøg bringer lærergerningen fra en ellers acceptabel situation ud i en situation, hvor utryghed er dominerende. Kommunalbestyrelsens udmelding kan kun opfattes som en accept af vold fra skolens elevklientel - en udmelding, der personalepolitisk er i klar modstrid med intentionerne i kommunernes arbejde med en fornyelse af samarbejdsrelationerne, der blandt andet gennem et forbedret og udviklende samarbejde skal sikre et godt arbejdsmiljø.

Vi mener, at ledelsen på Ruds-Vedby Skole handlede med stor konduite, da den resolut lavede aftaler med kommunens anden skole om anbringelse af den problematiske elev. Utåleligt må det være for enhver ledelse at blive desavoueret af arbejdsgiveren - specielt hvor der er tale om ømtålelige afgørelser.

Selv skolebestyrelsens formand har udtrykt sin undren over kommunalbestyrelsens beslutninger.

Tillidsmændene i kreds 53 vil hermed tilkendegive deres sympati og støtte til lærerne og ledelsen på Ruds-Vedby Skole.

På tillidsmændenes vegne

Peter Madsen

Munkesøskolen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks