Uskolet
0   247

Øget interesse for DLF faktisk øget interesse for DILF

Et markant forøget - og for Danmarks Lærerforening glædeligt overraskende - antal Google-søgninger på »DLF« viser sig at bunde i en sproglig misforståelse. »Vi får henvendelser flere gange om ugen fra midaldrende kvinder, som efterspørger billeder af Ryan Gosling, David Beckham og Oliver Bjerrehuus«, fortæller webmasteren. »De skriger på DILFs, men selv om DLF helt åbenlyst er en af de labreste fagforeninger, er der jo stadig et stykke vej, må jeg fortælle dem«.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks