Autisme-spektret
0   893

Autisme ingen hindring

Hvem kan, hånden på hjertet, ikke bruge ideer til at komme væk fra skærmen og ud i naturen? Men de uvante lugte og lyde kan overvælde børn med autisme og gøre udflugterne til en prøvelse for både børn og voksne. Thomas Neumann er naturvejleder og far til en pige med autisme. De to ting har inspireret ham til at skrive bogen »Gode naturoplevelser - for børn med autisme og særligt sensitive børn«.

Artiklen fortsætter under banneret

Bogen koster 248 kroner og udkommer 27. marts på forlaget Pressto.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.359 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks