Rejsen byder på daglige lektioner i yoga og mindfulness.

Yoga og 1001 Nats Eventyr

Yoga- og mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. Afrejse: Efterårsferien den 11.-19. oktober 2015 – ni dage.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med på en skøn yoga- og mindfulnessrejse til yogaens hjemland. Rejsen går til Udaipur, Indiens smukkeste by, der byder på masser af 1001 nats eventyr-stemning. Der vil være daglige yoga- og mindfulnesslektioner ved vores dygtige yogainstruktør Pernille Kristensen. Vi bor på det atmosfærefyldte Rajputana Resort med pool og have.

Udaipur er omgivet af Aravalli-bjergene og malerisk beliggende ned til Pichola-søen. Med sine eventyrlige paladser, spraglede basargader, tem­pler, sariklædte kvinder og tilbagelænede stemning er Udaipur Nordindien, når det er allerbedst.

Opholdet bliver blandt andet krydret med bådtur, tuktuk-safari, besøg på det gamle kongepalads, og så skal vi på en lille vandretur på landet, hvor vi kommer tæt på det lokale landsbyliv.

Oktober er et perfekt rejsetidspunkt, og vi får masser af solskin, blå himmel og sommerlige temperaturer.

Bemærk: Rejsen henvender sig både til dig, der ikke har dyrket yoga før, og til dig med mange års yogaerfaring.

■ Yoga- og mindfulnessinstruktør og rejseleder:

Pernille Kristensen fra Art of Living.

■ Pris:

14.900 kroner per person i delt dobbeltværelse (enkeltværelsestillæg: 1.450 kroner).

■ Prisen inkluderer:

Fly København-Indien tur/retur, Delhi-Udaipur tur/retur, halvpension, alle udflugter og entreer, daglige yoga- og mindfulnesslektioner og meget mere.

■ Bestilling og info:

Karavane Rejser, 
www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.

Powered by Labrador CMS