Natur/teknologi
0   370

Mod det uendelige univers!

1. september skal den første danske astronaut, Andreas Mogensen, på en ti dage lang flyvetur ud i rummet. Nedtællingen er begyndt, og landets elever i 0.-3. klasse kan vinde et besøg af den danske astronaut. For at vinde skal eleverne bygge en model i Lego. Den skal bruges til at fortælle om Andreas Mogensens tur i rummet. Eleverne skal optage en to minutter lang fortælling om modellen og dele på YouTube, og derefter kan man tilmelde sig konkurrencen. Tilmeldingsfristen er 25. april, og vinderne får direkte besked fra Andreas Mogensen, mens han endnu er i kredsløb om jorden - og besøget sker, når han igen har dansk jord under fødderne.

Læs mere om konkurrencen på rumrejsen.dk/byg-model-rumstationen-i-lego

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.467 andre er allerede tilmeldt