Natur/teknologi
0   349

Medicin på mellemtrinnet

Flere undersøgelser viser, at børn og unge mangler viden om medicin. Derfor er Københavns Universitet og Rigshospitalet gået sammen om projekt »Skole-medicin«, der skal gøre elever på mellemtrinnet klogere på smertestillende medicin. Det vil være fjerdeårsstuderende på studieophold på de lokale apoteker, der står for undervisningen af eleverne. Undervisningen vil indeholde alt lige fra PowerPoints og øvelser i at læse indlægssedler til medicinbingo.

Selve undervisningen varer cirka to timer og er et oplagt indspark i natur/teknik-faget. Tilbuddet er landsdækkende gennem de 100 uddannelses­apoteker, der er rundtomkring i landet. Kontakt dit lokale apotek for at få flere informationer om »Skole-medicin«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.471 andre er allerede tilmeldt