Debat

Hvad vil Vejle så?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har den store fornøjelse at arbejde på en god skole. Til gengæld har jeg det mindre fornøjeligt med det skolevæsen, som jeg er en del af. Mit problem er, at jeg ikke ved, hvad skolevæsenet vil. Væsenet bryster sig af at være et af de store i Danmark. Det bryster sig også af, at det skal kunne ses fra månen - eller kommunen gør i hvert fald. Det kunne godt være, at Vejle Kommune skulle se at kigge lidt ned på jorden, på samme grund som vi andre står.

Jeg har den opfattelse, at den nye arbejdstidsaftale kunne danne grundlag for en fin aftale om vores arbejdstid - også i Vejle.

Den opfattelse har Vejle Kommune tilsyneladende ikke. Det er ikke lykkedes den lokale kreds at forhandle sig frem til en aftale baseret på de centrale principper. Så er det, at jeg bliver usikker: Hvis ikke det er det, Vejle vil - hvad vil Vejle så? Det er fint nok at lave kurser til højre og venstre - og samle de vigtige personer, når der skal snakkes visioner. Men når det kommer til brødet, det daglige arbejde, så står kommunen af. Hvad vil Vejle Kommunes skolevæsen?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler