Uskolet

Der var ingen nyheder om folkeskolen i går

Nej, der var ej. Ingen som helst. Det fremgår af en gennemlæsning af samtlige medier fra den danske presse.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 »Godt nok vildt sjældent«, mener en lærer. Men nej, i går var der ikke en eneste politiker, der foreslog reformer, og ingen debattører, der krævede ændringer. Der var ingen reportager fra skoler, hvor det hele sejlede, ingen interview med vrede forældre. Ingenting om lektiehjælp, Kina, fordybelse eller Pisa. Intet om hverken flipped, inquiry eller cooperative. Ikke bare en lille notits om diagnoser eller tilsynsstyrelse eller lov 409 og skoleledere og tablets og tosprogede. Ingen. Ting. I morgen er der nok en masse igen. »Godt nok vildt sjældent«, mener læreren igen. »Også lidt rart«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS