Blog
1   739

Aldrig i livet Muhammed-tegninger

Abonner på nyt om Hans Krab Koed i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Aldrig i livet obligatoriske Muhammed-tegninger i folkeskolens kristendomskundskabstimer

Det vil være en eklatant fejltagelse, at gøre Muhammedtegningerne obligatoriske i Folkekolen. Det er naturligt at arbejde med dem i den konkrete situation, som fx, når der sker noget aktuelt, der kan relateres til tegningerne. Men eleverne ville få et helt skævt og forkvaklet syn på islam, hvis tegningerne blev obligatoriske, som om de repræsenterede central kerneviden om islam. Husk på eleverne ved som oftest ikke noget fagligt om islam; de kender kun islam fra medierne og tegningerne ville kun bidrage til at forstærke et negativt billede af islam til skade for alle parter.Så både fagligt og mennskeligt socialt vil det være en katastrofe hvis tenningern kanoniseres.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.288 andre er allerede tilmeldt