Debat
0   368

Årsmødet i Lærerstuderendes Landskreds er igang!

Lærerstuderendes Landskreds er samlet til årsmøde på Læreruddannelsen i Jelling fra fredag til søndag.

Det største antal delegerede i mange år. Mellem 70 og 80 superengagerede lærerstuderende sidder i denne weekend på Læreruddannelsen i Jelling og beslutter det kommende års politik for organisationen. Derudover skal der vælges en ny formand, efter at Bob Bohlbro takker af efter 2 år, vælges et nyt forretningsudvalg og en ny bestyrelse.

I år er mit fjerde (og sidste) årsmøde i LL. Det må siges at ske på toppen. Øget organiseringsprocent, øget synlighed hos politikerne og medierne og ikke mindst det største antal delegerede i mange år.

Lærerstuderendes Landskreds lever og er stærk. Det kunne man især høre på de mange hilsningstaler, fra bl.a DLF v/Per Sand, Professionshøjskolerne v/Tove Hvid og Durita Johansen fra SDS.

Især har talerne rettet sig mod Bob, som indimellem referencer til bibelcitater, at han er en "Blaagaard-dreng" mens Tove Hvid er en "Blaagaard-pige" (Det var nok sjovest, hvis man var der....) og sit flotte charmerende smil, så ud til at blive en smule forlegen.

Artiklen fortsætter under banneret

Lige nu sidder de delegerede til en politisk "Masterclass" (Sekretariatsleder Michael er nemlig stor fan af "newspeak") om forskning i læreruddannelsen. Et nyt tiltag i år, men som sikkert vil kvalificere vores aktive til at tage netop denne politiske sag op.

Flere updates og måske lidt video følger...... :-)

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
281 andre er allerede tilmeldt