Debat

Årsmødet i Lærerstuderendes Landskreds er igang!

Lærerstuderendes Landskreds er samlet til årsmøde på Læreruddannelsen i Jelling fra fredag til søndag.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det største antal delegerede i mange år. Mellem 70 og 80 superengagerede lærerstuderende sidder i denne weekend på Læreruddannelsen i Jelling og beslutter det kommende års politik for organisationen. Derudover skal der vælges en ny formand, efter at Bob Bohlbro takker af efter 2 år, vælges et nyt forretningsudvalg og en ny bestyrelse.

I år er mit fjerde (og sidste) årsmøde i LL. Det må siges at ske på toppen. Øget organiseringsprocent, øget synlighed hos politikerne og medierne og ikke mindst det største antal delegerede i mange år.

Lærerstuderendes Landskreds lever og er stærk. Det kunne man især høre på de mange hilsningstaler, fra bl.a DLF v/Per Sand, Professionshøjskolerne v/Tove Hvid og Durita Johansen fra SDS.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Især har talerne rettet sig mod Bob, som indimellem referencer til bibelcitater, at han er en "Blaagaard-dreng" mens Tove Hvid er en "Blaagaard-pige" (Det var nok sjovest, hvis man var der....) og sit flotte charmerende smil, så ud til at blive en smule forlegen.

Lige nu sidder de delegerede til en politisk "Masterclass" (Sekretariatsleder Michael er nemlig stor fan af "newspeak") om forskning i læreruddannelsen. Et nyt tiltag i år, men som sikkert vil kvalificere vores aktive til at tage netop denne politiske sag op.

Flere updates og måske lidt video følger...... :-)