Læremidler
0   431

Rost skrive-app bliver en del af Alineas danskportal

»Det er specielt i forhold til differentieringsaspektet, at »WriteReader« viser sit værd. Til den usikre begynderskriver, der ikke har udviklet et skriftsprog, er der en indbygget mulighed for, at han eller hun kan indtale sin historie og dermed skabe en fortælling ud fra eget niveau. Barnet får derved mulighed for at eksperimentere med rollen som forfatter - uanset evner inden for læsning og skrivning«.

Sådan skrev Folkeskolens anmelder om appen »Skriv og Læs - Write­Reader«, som giver de helt små mulighed for at skrive deres egne bøger - selvom de endnu ikke har lært at stave. Nu får endnu flere skoler gavn af den populære app, som bliver en del af undervisningsforlaget Alineas udbud af digitale læremidler.

Frem til 1. august har skoler, der abonnerer på forlagets indskolingsportal i danskfaget, gratis adgang til »Skriv og Læs«-appen.

Se mere på alinea.dk/butik?c=Catalog&category=5950

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
707 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.513 andre er allerede tilmeldt