Rost skrive-app bliver en del af Alineas danskportal

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Det er specielt i forhold til differentieringsaspektet, at »WriteReader« viser sit værd. Til den usikre begynderskriver, der ikke har udviklet et skriftsprog, er der en indbygget mulighed for, at han eller hun kan indtale sin historie og dermed skabe en fortælling ud fra eget niveau. Barnet får derved mulighed for at eksperimentere med rollen som forfatter - uanset evner inden for læsning og skrivning«.

Sådan skrev Folkeskolens anmelder om appen »Skriv og Læs - Write­Reader«, som giver de helt små mulighed for at skrive deres egne bøger - selvom de endnu ikke har lært at stave. Nu får endnu flere skoler gavn af den populære app, som bliver en del af undervisningsforlaget Alineas udbud af digitale læremidler.

Frem til 1. august har skoler, der abonnerer på forlagets indskolingsportal i danskfaget, gratis adgang til »Skriv og Læs«-appen.

Se mere på alinea.dk/butik?c=Catalog&category=5950

Powered by Labrador CMS