Læremidler
0   1135

Efter billeder kommer snak

Copenhagen Photo Festival har skabt undervisningsportalen »Efterbilleder« til fagene dansk, samfundsfag og billedkunst. Portalen indeholder lærervejledninger, opgaver og fotografier, der skal lære eleverne i 4.-10. klasse at forholde sig kritisk til de billeder, de møder hver dag. Fotografierne kredser om emner som eksempelvis identitet, samfund, politik, mobning og venskaber. Eleverne kan selv uploade deres egne billeder til portalen, hvor Copenhagen Photo Festival vil udvælge de bedste, som vil blive udstillet på festivalen i juni. Materialet er udviklet i samarbejde med en skolelærer og opfylder desuden Fælles Mål.

Læs mere på efterbilleder.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
707 andre er allerede tilmeldt

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.672 andre er allerede tilmeldt