Debat
0   556

Nordisk Skolesamarbejde

Inspirations- og samarbejdsforum. Nyt netværk for alle med interesse for nabosprogsundervisning. Vær gratis med i det et netværk for alle undervisere med interesse for nordisk sprog, kultur og samarbejde.

Find samarbejdspartnere til din klasse fra alle de nordiske lande. Del links, ideer og gode oplevelser i nyt netværk/ facebookgruppe for alle undervisere i nabosprog. Der er pt. primært lærere, men også klassepædagoger og gymnasielærere i gruppen fra Danmark, Norge, Sverige, Island, Færøerne, Åland og Finland.

https://www.facebook.com/groups/696569917102114/

Netværket er gratis for alle og nonprofit. En god mulighed for let at komme i kontakt med lærere fra vores nordiske nabolande.

 

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.205 andre er allerede tilmeldt