Debat

Et rungende 'måske'

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil gerne stemme ja til OK15. Jeg har stor tillid til Anders Bondo, og det er betryggende at hele hovedstyrelse står bag anbefalingen af et ja. Jeg tror på, at ledelsen i DLF har fingeren på pulsen, og at de har en klar fornemmelse af, hvad der er bedst her og nu og på den lange bane. Jeg har læst Niels Christian Sauers analyse af situationen, og hans pragmatiske tilgang virker overbevisende. Det styrker sammenholdet i foreningen, at medlemmerne bakker ledelsens anbefalinger op.

Jeg vil gerne stemme nej til OK15. Formuleringerne i aftaleteksten er meget luftige, og jeg har ikke tillid til KL. De vinder en masse, ved at lave en aftale, som ikke forpligter dem nævneværdigt. Jeg er særligt bekymret, når Bjarne Corydon, har været involveret. Jeg har ikke lyst til at strejke, men gør det gerne, hvis det bliver nødvendigt. Jeg føler ikke, jeg har noget at tabe. Folkeskolen har masser at tabe, men jeg har ikke.

Måske ville det bedste være et knebent ja til OK15. Jeg ved det ikke...

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det bliver et rungende 'måske' herfra.