0   120

Bali – musik, dans og kultur

En inspirerende rejse til Gudernes Ø, Bali, med Folkeskolen, månedsmagasinet Undervisere og Hannibal og Marco Polo 16. til 29. september.

På cykel møder vi indbyggerne i de små maleriske landsbyer nord for Ubud. Vi nyder udsigten til det majestætiske klippetempel Tanah Lot og sejler på Balihavet ud for Lovina, mens delfinerne leger i bådens kølvand. I Tengaman følger man stadig de gamle traditioner. Ved kunstnerbyerne Mas og Celuk får vi indsigt i de ældgamle teknikker inden for træskærer­arbejde og sølvsmedekunst. Vi får en lektion i balinesisk dans og færdes blandt de lokale i de hinduistiske templer, hvor farverige og højtidelige ceremonier er en vigtig del af hver­dagen. Dans og musik er vigtige elementer i den balinesiske kultur, og undervejs får vi flere lejligheder til at nyde forskelligheden i disse kunstformer. Vi besøger en række lokale skoler og oplever den balinesiske dagligdag på tæt hold. Men der bliver også tid til afslapning på en række særligt udvalgte hoteller.

Artiklen fortsætter under banneret

Pris per person i dobbeltværelse:

16.900 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 3.000 kroner.

Med i prisen:

Dansk ekspertrejseleder, flyrejse København-Bangkok-Denpassar (Bali) tur/retur, alle lufthavnsskatter og afgifter, 11 nætter på turist- og førsteklassehoteller inklusive morgenmad, fire frokoster, otte middage, entréer, udflugter og transporter i henhold til program samt ekspeditionsgebyr.

Tilmelding:

Hannibal og Marco Polo, telefon 70 12 03 03 eller hannibal@marcopolo.dk

Se udførligt dag til dag-program på folkeskolen.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks