Oplev aztekernes kultur sammen med fagfæller.

Mexicos forunderlige verden

Mexico City, Oaxaca, Monte Alban, Puerto Escondido, Acapulco, Taxo. Rundrejsen kombinerer højdepunkterne i det mexicanske højland med badeferie ved den flotte stillehavskyst. 10.-23. juli.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Arkitektur fra kolonitiden, livlige markedspladser, sletter og bjerge, dejlige strande og ikke mindst monumentale ruiner efterladt af de højt avancerede civilisationer fra før spaniernes ankomst. Men mødet med de imøde­kommende mexicanere vil for mange nok udgøre den mest minde­værdige oplevelse. Rejsen fokuserer på to af landets klassiske kulturer: Aztekerne i højlandet ved Mexico City og zapotekerne omkring Oaxaca. Vi vil se templer og pyramider, der dokumenterer kulturernes højt udviklede stade inden for astronomi, matematik og arkitektur. Disse kulturer lader sig sammenligne med det gamle Egypten i arkitektur, kunst og videnskab. Indkvartering foregår på turistklassehoteller med private badefaciliteter. Flere af hotellerne bærer præg af den spanske kulturarv med gammel arkitektur frem for moderne bygninger. Møblement og indretning bærer ligeledes præg af den lokale stil og kultur og hører med til oplevelsen.

Pris per person i dobbeltværelse:

14.490 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 2.490 kroner.

Med i prisen:

Dansk rejseleder. Fly fra København/Billund-Mexico City tur/retur med KLM via Amsterdam, alle flyskatter og afgifter, transport, udflugter og entréer efter program, indkvartering på turistklassehoteller, daglig morgenmad.

Tilmelding:

Albatros Travel, telefon 36 98 98 98, booking@albatros-travel.dk. Oplys venligst bestillingskode: LR-FOL.

Se udførligt dag til dag-program på folkeskolen.dk