Debat
0   196

Integritet, tillid og professionalisme

Det var med stor fornøjelse, at jeg læste Per B. Christensens indlæg »Integriteten tilbage til skolerne« i Folkeskolen nummer 1.

Artiklen fortsætter under banneret

En velkommen udmelding fra Børne- og Kulturforeningen, når Per B. Christensen tydeligt understreger, at lærernes begrundelse af faglige metoder ikke skal forhandles med andre.

Sådan bør det være.

Sådan er det bare ikke overalt, for der findes desværre stadigvæk forvaltninger og politikere, der gør sig kloge på, hvilke metoder lærerne bør anvende, til stor frustration for de berørte lærere og til ødelæggelse for lærernes integritet som dem, der har forstand på faget.

Lærerne er vel ansat i jobbet, fordi de har forstand på det.

Måtte Per B.s holdning vinde indpas blandt landets politikere og skolechefer, så vi får en aftale baseret på gensidig tillid.

Det er nok lettest der, hvor man i forvejen har oplevet, at der er grund til at stole på hinanden.

Desværre læser og hører man også om »vinder/taber«- forhandlere. Som om man kan sejre sig til tillid. Tillid skal fortjenes.

Et spændende forår!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks