Debat

Bare vi kunne stemme

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Anny Kjær efterlyser i artiklen 'Dagen derpå' i Folkeskolen nummer 17 de unge i debatten om overenskomsten og karakteriserer deres interesse som 'meget begrænset'. Det er dog sørgeligt, at det forholder sig sådan på hendes skole.

Som lærerstuderende kan jeg kun sige, at jeg og mange andre fra seminariet har siddet og ærgret os over ikke at kunne stemme. Det er frustrerende ikke at kunne være med i en afstemning, der vedrører vores fremtid så dybt. Forhåbentlig er grunden ikke, at vi ikke er interesserede nok. Jeg vil vove den påstand, at netop fordi vi for nylig har valgt professionen, er vi om muligt endnu mere interesserede i, hvordan den udvikler sig.

Nogle, vi tit sammenligner os med - de pædagogstuderende - har mulighed for at stemme ved pædagogernes overenskomster. Ja, ja, de har da også lønnet praktik, hvor det umiddelbart berører dem, men alligevel. Det er nu engang også os, der skal ud og 'lide' under den overenskomst, I vedtager.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Efterskrift. Til Tage Bjerring i nummer 17 - Vel skrevet!

Kasper Schmidt Engberg

Aalborg Seminarium

Powered by Labrador CMS