Debat
0   156

Bare vi kunne stemme

Anny Kjær efterlyser i artiklen 'Dagen derpå' i Folkeskolen nummer 17 de unge i debatten om overenskomsten og karakteriserer deres interesse som 'meget begrænset'. Det er dog sørgeligt, at det forholder sig sådan på hendes skole.

Som lærerstuderende kan jeg kun sige, at jeg og mange andre fra seminariet har siddet og ærgret os over ikke at kunne stemme. Det er frustrerende ikke at kunne være med i en afstemning, der vedrører vores fremtid så dybt. Forhåbentlig er grunden ikke, at vi ikke er interesserede nok. Jeg vil vove den påstand, at netop fordi vi for nylig har valgt professionen, er vi om muligt endnu mere interesserede i, hvordan den udvikler sig.

Artiklen fortsætter under banneret

Nogle, vi tit sammenligner os med - de pædagogstuderende - har mulighed for at stemme ved pædagogernes overenskomster. Ja, ja, de har da også lønnet praktik, hvor det umiddelbart berører dem, men alligevel. Det er nu engang også os, der skal ud og 'lide' under den overenskomst, I vedtager.

Efterskrift. Til Tage Bjerring i nummer 17 - Vel skrevet!

Kasper Schmidt Engberg

Aalborg Seminarium


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ