Uskolet
0   234

Udmattet lærer: 
Vi ser film i år

Et ekstraordinært turbulent 2014 sidder stadig i kroppen på mange lærere i folkeskolen, og flere steder kan det mærkes i den daglige undervisning. »Vi ser film i år«, var således beskeden til en forventningsfuld 7.b forleden fra deres engelsklærer, som døjer med hovedpine og ømhed i … »ja, faktisk over det hele«.

»Så regner jeg med, at vi går i nogle grupper efter sommerferien, så I kan forberede nogle oplæg, som I så holder for hinanden sidst på året, der behøver jeg ikke at være med«, fortsatte hun, idet hun forlod klasseværelset for at hente en kop kaffe. Engelsklæreren regner med at være oppe i normalt gear igen fra 2016.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ