Uskolet

Udmattet lærer: 
Vi ser film i år

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et ekstraordinært turbulent 2014 sidder stadig i kroppen på mange lærere i folkeskolen, og flere steder kan det mærkes i den daglige undervisning. »Vi ser film i år«, var således beskeden til en forventningsfuld 7.b forleden fra deres engelsklærer, som døjer med hovedpine og ømhed i … »ja, faktisk over det hele«.

»Så regner jeg med, at vi går i nogle grupper efter sommerferien, så I kan forberede nogle oplæg, som I så holder for hinanden sidst på året, der behøver jeg ikke at være med«, fortsatte hun, idet hun forlod klasseværelset for at hente en kop kaffe. Engelsklæreren regner med at være oppe i normalt gear igen fra 2016.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS