Blog
0   488

Lærerstuderende i Lærernetværket

Abonner på nyt om It i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I forbindelse med lærerstuderendes arbejde med multimodal produktion på Læreruddannelsen UCSYD har lærerstuderende fået lov til komme på besøg hos de garvede lærere i Lærernetværket - et besøg som har skabt netværk imellem lærerstuderende og den praksis, de sigter mod.

En gruppe på syv studerende fralæreruddannelsen Esbjerg er blevet en del af lærernetværket i dansk i Region Syd. De syv studerende er i disse uger i gang med at afprøve deres format - konkrete undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet og i udskolingen.

De studerende er motiverede til at blive en del af i Lærernetværket, dels fordi de gennem deres praktikforløb ønsker at skabe fokus på multimodale tekster og værktøjer, dels fordi de gerne vil udvikle undervisningsforløb og sparre med Lærernetværkets erfarne lærere.

Rent praktisk arbejder én gruppe med et litteraturforløb med billedromaner, analyse og meddigtning via programmet 'Bookcreator'. En anden gruppe arbejder med de sociale medier og film. Her bruges Facebook som kommunikationsredskab mellem filmens personer, hvor de undervejs i fortællingen kommunikerer med hinanden. Den sidste gruppe arbejder med at udvikle en billedbog ved brug af Snapchat og Instagram i en modtagerklasse, 14-18 årige syrere, som skal lære de mest brugte 120 ord.

"Projektet har vist sig at være til stor inspiration for både lærere og lærerstuderende. De studerende skal også i foråret være en del af Lærernetværket og deltage i de Producerende Praksisfællesskaber. Projektet er et tilbud i danskmodulet: Multimodale tekster. De to grupper bidrager hver især med forskellige former for viden og kompetencer," siger Eva Dam Christensen, regional projektkoordinator i Region Syddanmark og underviser i undervisningsfaget dansk på læreruddannelsen i Esbjerg.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.046 andre er allerede tilmeldt